Freesikoti.fi

Kotisiivous Turun alueella

Oletko miettinyt?

Miltä kuulostaisi palata sinua varten siivottuun, freesiin kotiin?

Sehän onnistuu, kun Freesikodin ahkera, tuttu siivooja käy kotonasi siivoamassa! Meidän kotisiivous on tilattavissa säännöllisenä tai kertapalveluna, miten vain haluat, Turun sekä Varsinais-Suomen alueella, ja siihen voidaan sisällyttää myös erikoistarpeisiin purevaa siivoustyötä. Teemme myös mm. toimistosiivouksia, katso lisää muista siivouspalveluistamme.

Tarjoamme kotisiivouksiin

Ylläpitosiivous: imurointi, lattian nihkeäpyyhintä, pölyjen pyyhintä ulottuvuuskorkeudelta, keittiön siistiminen ja wc:n sekä pesutilojen puhdistus. 

Lisäpalveluina: sohvien puhdistus, uunin puhdistus, mattojen ja patjojen sekä petivaatteiden syväpuhdistus, lakanoiden vaihto, parveke- ja terassilasien sekä ikkunoiden pesu, roskakaapin puhdistus. Yläpintojen pyyhintä, saunan pesu ja Pesuhuoneen seinäkaakelit.

Erikoissiivouksina: lattioiden hionta ja vahaus.

Kotisiivouksen hinta alkaen 45,80 €/h

(HUOM! kotitalousvähennyksen jälkeen 18,32 €/h).
Kertaluonteiset siivoukset 54 €/h.
(HUOM! kotitalousvähennyksen jälkeen 21,60 €/h).

Ota meihin yhteyttä, niin laaditaan siivous tarpeesi mukaan.

Kokemuksia Freesikodista

Näin asiakkaamme kertovat

"Freesikoti on pitänyt kotimme siivouksesta huolta reilu puoli vuotta parin viikon välein. Kodin tunnelma on siivouksen jälkeen pitkään mukavampi kun tavarat ovat paikallaan ja pinnat puhtaina. Myös puhtaanapito on helpompaa siivouksen jälkeen. Freesikoti on hoitanut todella luotettavasti ja huolella hommansa, suosittelemme lämpimästi!" 
– Tuuli ja Jukka

"Hyvin nämä nuoret miehet siivosivat kotimme, olen oikein tyytyväinen."
– 
Tiina Roivas

"Olipa ihana tulla hohtavan puhtaaseen kotiin."
– Asiakas, Kaarina

Hyödynnä sinäkin turkulaisen, paikallisen siivousfirman kotisiivous, jos oma aika, into tai kunto ei näihin kotitöihin riitä. Me olemme täällä sinua varten. 

Ota yhteyttä »

 

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ