Kerrasta ja kodista toiseen

Täsmällinen, laadukas palvelu

Ota yhteyttä »

Sama, tuttu siivooja

Kun tilaat säännöllisen siivouksen kotiin tai toimistoon, saat saman, tutun siivoojan.

Ei sitoutumis­pakkoa

Tilaat meiltä kerta- tai säännöllisen siivouksen, et sitoudu mihinkään. Jatkuvankin siivouksen voit laittaa tauolle milloin tahansa.

Täysi tyytyväisyys­takuu

Pyrimme aina siihen, että hämmästyt ja ihastut työmme jälkeen eli voit olla täysin tyytyväinen siivoukseemme!

FreesiKoti

Kotien siivousta Turun paikalliselta toimijalta

Kuulostaako mukavalta? Jutellaan toiveistasi ja laaditaan sopiva siivouspaketti sinulle! Siivousta ei tarvitse suorittaa itse, siksi meidän ammatti­laisuutemme on olemassa. Asiakkaidemme kokemuksia palvelustamme voit lukea kotisiivous-sivulta – käy tutustumassa ja ota sinäkin yhteyttä.

Siivoamme myös toimistot ja muuttokuorman lähdettyä kodit kuntoon!

Ota yhteyttä »

Palvelulupaus

Freesikodin lupaus sinulle

Tilaa kotisiivous meiltä, Freesikodin nuorekkailta kavereilta ja hämmästy! Olemme turkulainen siivousfirma, jonka energiset siivoojat työskentelevät Varsinais-Suomen alueen kodeissa helpottamassa asukkaiden arkea ja tekemässä asumisesta viihtyisämpää. 

Käymme myös toimistoissa tekemässä taikojamme, ja muuttosiivouksetkin hoituvat perusteellisin ottein, kun osoite vaihtuu toiseen – katso lisää muut siivouspalvelut -osiosta. 

Me aidosti pidämme siitä, mitä teemme. Siksi siivous sujuu täydellä sydämellä ja ammattiylpeydellä. Asiakkaidemme toiveet saavat meiltä täyden kunnioituksen, ja tavoitteemme on, että jokainen voi siivouksemme jälkeen nähdä ja tuntea tiloissaan freesin tuulahduksen! 

Ota yhteyttä »

 

 

Kotitalousvähennys tuo hintaan mukavasti helpotusta

Kotisiivouksen hinta alkaen koti­talous­vähennyksen jälkeen 17,20 €/h!

Lue lisää »